Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej
Jako że nie długo będę kupował proszę o pomoc. 
1.Facet, 25 lat.
2. Z windowsem lub bez.
3. od 15 do 17 cali. Laptop będzie używany w domu i w pracy, więc waga mało ważna.
4. Będę dokupowal ssd. Budżet na dysk mam około 400-500 zł. Prosiłbym o jakiś model.  120-250 gb
5. Około 5000 zł może być cały zestaw. Plecak na 100% będę dokupował o podkładce będę myślał.
5b. jedyny laptop dla mnie. Pewnie jak najdłużej będę używał. 
5c. w ciągu 2-3 tyg. 
6. najważniejsza wydajność.
7. Zależy mi na Full HD. 
8. W Polsce, dom i praca.
9. Duży wymagania/średnie. Zależy mi na graniu w full hd i np. średnich detalach. Takich jak bf3/1, GTA 5, wiedźmin 3 itp. 
10. okazjonalnie program do streamowania.
11. jedno złącze hdmi.
12. brak.
13. Brak
14. Czasami chciałbym streamować Tibię. Wiem że laptop to tragiczny pomysł do tego typu roboty ale czasem mam taką ochotę.

Opublikowano
3 godziny temu, masaoliwka napisał:

Lenovo Legion Y520? GeForce GTX 1050 i i7-7700HQ i 16 RAMu, dobre chłodzenie. Dobrze się do używa. Mam jakiś czas i zadowolona jestem. 

Myślę nad 1060 i 8gb Ramu  za jakiś bym dokupil więcej a zawsze to lepsza karta.  

Opublikowano
3 godziny temu, FxJ napisał:

Dream Machines G1060-15 i7-7700HQ/16GB/512SSD GTX1060 (najprawdopodobniej Clevo P651HP6-G) - jeden z w miarę sensownych kadłubków.

HP OMEN i7-7700HQ/8GB/1TB/Win10 GTX1060 (MID-2017) z matrycą 120Hz IPS, wersja 1060 Max-Q (mniej wydajna o ok 10%) + voucher i dokupić dysk PCIe NVMe

Podbij temat jeszcze za dwa tygodnie :wink:

Dream kosztuje dużo poza mój budżet.  Hp z voucherem jeszcze mógłbym brac.  I będzie to jeden z top pozycji dzięki ten matrycy.  Tylko martwi mnie te 10% mniej wydajności w tej chwili może to być parę fps ale za parę lat może to być dużo mniej.