Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poszukuję laptopa 13,3 cala z dotykowym ekranem. Dotykowy bo czasem jestem w trasie kilka godzin za pasażera i przyjemniej sie trzyma tableta niż laptopa na kolanach

Laptop będzie mi służył w delegacjach i tylko do prywatnych celów. Będą to filmy, internet itp. 

Nie może być zbyt duzy gabarytowo dlatego 13,3 cala. Dysk SSD 256Giga,8 giga RAMu i jakiś w miarę wydajny procesor. Karta moze być intel 620.

Edytowane przez Ktopytaniebladzi
Opublikowano (edytowane)

Uzupełniam listę:

1) Osoba prywatna  +30 
2) z systemem windows 10
3) Matryca 13,3
4) Tylko SSD 256Giga wystarczy
5) do 3500PLN
5b) Będzie służył od poniedziałku do piątku w delegacjach gdyż posiadam w domu stacjonarny
5c) nawet dzisiaj
6) Nie za duży gabarytowo, w miarę wydajna bateria( około 5h użytkowania)
7) FHD dotykowy
8) W podróżach dlatego wolałbym dotykowy składany w forme tabletu.
9) niskie wymagania gier. Jakieś klasyki
10) ogólna wydajność
11)-
12)-
13)https://www.x-kom.pl/p.....inspiron-5379-i5-8250u-8gb-256-win10-fhd.html
14)- 

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

ogólna wydajność

Na tą chwilę te Inspirony 5379 są jedynymi dostępnymi z procesorami Kaby Lake Refresh ale na tą jeszcze nie widziałem jeszcze jego recenzji z tymi prockami, jak kultura pracy i temperatury pod obciążeniem itp.

Jeśli chcesz głównie dla trybu tabletowego zobacz tą konfigurację

Dell Inspiron 5379 i5-8250U/8GB/256/Win10 FHD IR + PEN -  kamera na podczerwień obsługuje technologię Windows Hello oraz aktywny rysik