Marrlee Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 1. Najlepiej do 3000 zł ale 3500 w ostateczności tez może być - interesują mnie nowe, ewentualnie jakieś używane poleasingowe 2) z zainstalowanym win chociaż pewnie bede tez chciała zmienić na Linux 3) Rozmiar matrycy 15,4"- 15,6” typ powłoki matowa i typ matrycy - tu nie wiem, raczej ips 4) Maksymalna waga laptopa i czas pracy na baterii - bez znaczenia 5) Zastosowanie laptopa: Multimedia, internet i praca biurowa, programowanie 6) Jak długo zamierzasz go używać? To będzie twój jedyny komputer? Zależy ci na wyższej wydajności procesora i grafiki czy jakości wykonania i mobilności. wyzsza wydajność procesora i grafiki, to będzie mój jedyny laptop - na jakieś 3-4 lata 7) Nie gram w żadne gry Cytuj
FxJ Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Cytuj Laptop dla studentki z zainstalowanym win chociaż pewnie bede tez chciała zmienić na Linux Twój kierunek nie ma darmowych systemów z Microsoft Imagine Premium (Microsoft DreamSpark)? Możesz zainstalować oba systemy obok siebie niezależnie. Cytuj wyzsza wydajność procesora i grafiki Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000/Win10 GTX950M z matrycą IPS. W przyszłości zamierzasz dokupić dysk SSD i zamontować w wolnym slocie M.2? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi