Nargaro Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Zastanawiam się kiedy można oczekiwać nowych laptopów z 8. generacją procesorów intela. Wiem, że pierwsze będą się zaraz pojawiać, ale przede wszystkim interesuje mnie seria Dell Vostro, a o niej nie mogę znaleźć żadnych informacji. Jak to było przy poprzednich generacjach? Chciałbym niedługo kupić nowego laptopa a nie wiem ile bym musiał czekać. Cytuj
FxJ Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Pierwsze laptop w mniej więcej połowie października, strikte biznesowe mogą być nawet o miesiąc lub dwa później. Ale nie ma żadnej konkretnej informacji jeszcze. Cytuj
Nargaro Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Ok, dziękuję za informację. Edytowane 27 Września 2017 przez Nargaro Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 https://www.purepc.pl/notebooki/intel_core_i58250u_rozczarowujace_wyniki_wydajnosci Trzeba poczekać na testy w normalnych 15,6" laptopach z lepszym układem chłodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi