Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czołem koledzy, jak działa w praktyce ta promocja z HP ??

Jak pisałem na forum planuję zakup lapka i chciałbym się dowiedzieć co i jak?

Muszę zadzwonić i zgłosić się do programu, a później dostarczyć fakturę z numerem seryjnym sprzętu i oni wtedy zwracają kasę?

Mam po sąsiedzku outlet komputerowy, więc zdobycie numeru seryjnego sprzętu powyżej 4k nie byłoby problemu, tylko jak to sprawnie ogarnąć ??

Dzięki

Edytowane przez maxon
Opublikowano (edytowane)

https://hpsa.best2serve.com/pl-pl/page/wex_hardware_related_products

Co więcej dzwoniąc na infolinie serwisowa HP można zakupić bardzo tanio trzeci rok gwarancji do swojego sprzętu tzw. CARE PACK.
Normalna cena dla przykładowo HP OMEN to koszt około 230 zł . Dzwoniąc do serwisu można uzyskać cenę 161 zł. Ekstra rok spokoju za 160 zeta? Bajka.

Edytowane przez FxJ
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby ktoś nie wiedział, to na infolinii hp poinformowano mnie, że voucher można wykorzystać również przy zakupie sprzętu na firmę, jeżeli w nazwie firmy jest imię i nazwisko osoby, na którą jest voucher. 

• reaction_title_1 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 23.09.2018 o 12:43, CytreusVonLemonade napisał:

Czy ktoś wie, czy laptopy z allegro objęte programem HP Renew są obejmowane przez ten voucher?

Przykład: HP Pavilion Power 15-cb025na Renew 3CE05EAR#ABU

Jak ja rozmawiałem z konsultantem podczas załatwiania voucheru to mówił że obejmuje zakup od wszystkich firm które wystawiają fakturę. Ale lepiej zadzwoń i się upewnij.

Edytowane przez FxJ
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam kolegów właśnie dzisiaj otrzymałem voucher hp ? Stąd moje pytanie czy dostanę zwrot gotówki na to oto model HP OMEN 15-CE008NW niby nie jest to autoryzowany dealer. Czy cena będzie warta zakupu ?  Oznaczenie zgadza sie z HP OMEN 15 i5-7300HQ/8GB/1TB/Win10 GTX1050 (15-ce008nw / 2BR99EA) / Mediamarkt

Edytowane przez FxJ
Opublikowano
Dnia 19.11.2018 o 14:58, wojtuq napisał:

kod laptopa 4TW03EA czy coś innego? 

Musisz podać numer seryjny starego laptopa.

35 minut temu, радиоактивное napisał:

po zakupie ogarnąć voucher

Po zakupie to już będzie "po ptakach".