kriszo2007 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Na nr.tel.podany przez FxJ na pierwszej stronie. Promocja cały czas jest aktywna.31 grudnia zadzwoniłem o 10-tej na infolinie o 13-tej voucher był na poczcie. pozdrawiam 1 Cytuj
sparr0w Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2019 Czy znajdzie się dobra osoba, która mogłaby na priv użyczyć numeru seryjnego swojego laptopa po gwarancji? ? Z góry dziękuję! Cytuj
Mechal Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nie musicie nawet szukać po znajomych. Ja aby uzyskać voucher napisałem do kogoś z olx aby go podał w celu weryfikacji legalności produktu przed zakupem. Uzyskałem, sprawdziłem TU(kliknij link) czy się zgadza i czy jest po terminie gwarancji. Następnie dzwonisz na infolinię czy ten program zwrotu gotówki dalej jest aktualny (Na dziś jestem 100% pewny, że jest ponieważ osoba której poleciłem skorzystania z tego, go uzyskała). Gdy powiedzą, że tak to mówisz, że przymierzasz się do zakupu nowego laptopa HP i czy możesz uzyskać voucher. Wtedy podajesz im numer seryjny, a oni wysyłają Ci taki link aktywacyjny na maila. Gdy uzyskasz już nowego laptopa to aktywujesz ten link, rejestrujesz zapis nowego laptopa i w ciągu 2 tyg około otrzymujesz przelew, który obejmuje twój przedział. ? Cytuj
Falcone Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Cytat Ja aby uzyskać voucher napisałem do kogoś z olx aby go podał w celu weryfikacji legalności produktu przed zakupem. Uzyskałem, sprawdziłem TU(kliknij link) czy się zgadza i czy jest po terminie gwarancji. Następnie dzwonisz na infolinię czy ten program zwrotu gotówki dalej jest aktualny (Na dziś jestem 100% pewny, że jest ponieważ osoba której poleciłem skorzystania z tego, go uzyskała). Gdy powiedzą, że tak to mówisz, że przymierzasz się do zakupu nowego laptopa HP i czy możesz uzyskać voucher. A czy to już nie pochodzi pod kradzież? Może osoba ta chciała sprzedać ten laptop, a potem za pomocą vouchera kupić sobie kolejny. Co innego, jeśli w ofertach sami dają wyraźne zdjęcie s/n. Cytuj
kriszo2007 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dnia 16.01.2019 o 19:26, Mechal napisał: Nie musicie nawet szukać po znajomych. Ja aby uzyskać voucher napisałem do kogoś z olx aby go podał w celu weryfikacji legalności produktu przed zakupem. Uzyskałem, sprawdziłem TU(kliknij link) czy się zgadza i czy jest po terminie gwarancji. Następnie dzwonisz na infolinię czy ten program zwrotu gotówki dalej jest aktualny (Na dziś jestem 100% pewny, że jest ponieważ osoba której poleciłem skorzystania z tego, go uzyskała). Gdy powiedzą, że tak to mówisz, że przymierzasz się do zakupu nowego laptopa HP i czy możesz uzyskać voucher. Wtedy podajesz im numer seryjny, a oni wysyłają Ci taki link aktywacyjny na maila. Gdy uzyskasz już nowego laptopa to aktywujesz ten link, rejestrujesz zapis nowego laptopa i w ciągu 2 tyg około otrzymujesz przelew, który obejmuje twój przedział. ? Powiem krótko.Takich Januszy jak kolega Mechel to powinno się wieszać za jaja na najbliższej latarni.Ktoś sprzedaje lapka ,a on się podszywa pod kupującego i zdobywa NIELEGALNIE !!!! nr.seryjny.A teraz pytanie za 100 punktów moderator jest po przedszkolu czy z jakimś zespołem że pozwala na takie wpisy.Moderatorze ogarnij się chłopcze. Cytuj
FxJ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Cytat zdobywa NIELEGALNIE !!!! nr.seryjny Tu nie ma problemu żadnego, jak by ktoś potrzebował mogę zdobyć taki numer z uszkodzonych laptopów. Naprawdę to żadna kradzież, to przecież nie licencja systemowa 7-kim. Cytuj
Mechal Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Dnia 23.01.2019 o 19:03, kriszo2007 napisał: Powiem krótko.Takich Januszy jak kolega Mechel to powinno się wieszać za jaja na najbliższej latarni.Ktoś sprzedaje lapka ,a on się podszywa pod kupującego i zdobywa NIELEGALNIE !!!! nr.seryjny.A teraz pytanie za 100 punktów moderator jest po przedszkolu czy z jakimś zespołem że pozwala na takie wpisy.Moderatorze ogarnij się chłopcze. Jak chcesz wskaże ci latarnię, tylko zastanawia mnie jak to zrobisz ? Życzę powodzenia, za to sam pokazałeś swoim językiem jaki z ciebie Janusz xd 3/4 takich aukcji to laptopy uszkodzone, lub niedziałające że względu na wiek, więc większego pożytku z tego nie ma, tym bardziej nie można tego nazwać kradzieżą. EDIT: Znajomy wykorzystał numer seryjny dwa razy i zatwierdzili voucher ? nie widzę powodów do postrzegania tego jako kradzieży ? Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Mechal Dodatkowe info Cytuj
RITV Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Szkoda, że HP nie ma jak tego zweryfikować. Polska cebula się uaktywniła i korzysta a hp ma sprzedaż i daje się robić w bambuko. Moderatorze tego małego forum- Ty serio takie rzeczy promujesz? Voucher dla wymieniających laptopa a nie kombinatorów. Dostrzegasz różnice w idei a faktycznym wykorzystaniu Vouchera? Cytuj
Falcone Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ale rozpocząłem gówno-burzę. Ja nie oskarżałem pana o kradzież. Tylko czy pomimo nadmiaru tych numerów lub łatwości zdobycia nie podchodzi to pod łamanie prawa. Pan zapytał o numer seryjny i go wziął. Może trochę nie porządku, ale jednak łatwo go zdobyć. Jak np: wziąłem 3 numery seryjne od laptopów, u których były zdjęcia s/n (sprawne) i jeden laptop, który był zniszczony. Zadzwoniłem i podałem numer tego rozwalonego. Zapytał czy pan Damian. To wymyśliłem, że laptop jest firmowy i mógł należeć do pracownika pana Damiana lub zwyczajnie został kupiony od pana Damiana jako używany. Oczywiście powiedziałem, że należy do ojca i nie jestem pewien, ale się tego domyślam. Pan powiedział, że wysłał voucher na e-mail. Trochę pogadałem z nim o tym voucherze i tyle. Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) To jest po prostu taka odmiana promocji typu cashback, o ile się ktoś o niej dowie. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 19 godzin temu, RITV napisał: Polska cebula się uaktywniła i korzysta a hp ma sprzedaż i daje się robić w bambuko. Jeśli by wykorzystali całą pulę przeznaczoną w danym roku na vouchery, to by ich po prostu nie wysyłali. Cytuj
zibilowicz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam Potwierdzam, voucher wciąż można uzyskać. Ogarnięty wczoraj. Mail przyszedł natychmiast, podczas rozmowy z konsultantem. Cytuj
Gray93 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Mam opcję kupić Omena model 15-ce008nw za 2700 z outletu z pełną gwarancją producenta, stan idealny, jedynie opakowanie zamienne. Ma służyć do codziennych zadać typu przeglądanie sieci i youtube, a z gier wyłącznie Liga Legend. Do tego mam voucher. Pytanie czy warto bo jednak mamy już dostępne laptopy z nowszymi podzespołami, ale cena kusi. Doradźcie proszę. Może ktoś ma ten model i korzysta. Cytuj
Falcone Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Ogólnie rzecz biorą im mocniejsze bebechy w laptopie, tym bardziej długowieczny, bo będzie w stanie udźwignąć coraz to bardziej wymagające programy (takie jak gry). Ja zakupiłem Omena 15 dokładnie tego samego co ty, ale za 3600 + voucher. Laptop za 2700 w idealnym stanie + voucher jest całkiem dobrym interesem. Jeśli chcesz grać tylko w LOL'a, to Omen ci wystarczy. Jak byłbyś cierpliwy to za parę dni mogę dać ci moją opinię na temat tego laptopa. Widziałem, że RE2 Remake na nim działa na wysokich w 50-70 FPS, więc całkiem nieźle. Cytuj
Włóczykij Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 @Gray93 podaj linka najlepiej do oferty. Cytuj
kamusial Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Dnia 31.01.2019 o 18:50, Gray93 napisał: Mam opcję kupić Omena model 15-ce008nw za 2700 z outletu z pełną gwarancją producenta, stan idealny, jedynie opakowanie zamienne. Ma służyć do codziennych zadać typu przeglądanie sieci i youtube, a z gier wyłącznie Liga Legend. Do tego mam voucher. Pytanie czy warto bo jednak mamy już dostępne laptopy z nowszymi podzespołami, ale cena kusi. Doradźcie proszę. Może ktoś ma ten model i korzysta. Z ciekawości - czy udało Ci się uzyskać cash-back od HP kupując laptop z outletu? Wg ich regulaminu: "12. Do Programu kwalifikują się wyłącznie nowe Produkty HP. Z Programu są wyłączone produkty demonstracyjne, remarketingowe i używane." Cytuj
walek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Znajdzie się ktoś kto użyczyłby numeru seryjnego laptopa po gwarancji? Z góry dzięki Cytuj
andrew1994 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Mam kilka numerów seryjnych do oddania Cytuj
Mixelektronix Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 12 godzin temu, andrew1994 napisał: Mam kilka numerów seryjnych do oddania Gdybyś był tak miły to wyślij na PW. Wielkie dzięki ? Cytuj
Laco Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Siup, voucher przysłany, laptopik Hp omen 15 z i5 8300h i gtx 1050ti zamówiony. Bardzo fajna promocja jest teraz w xkomie, (tydzień laptopów) bo ten lapek, co zamówiłem jest za 4199 i jeszcze dostane plecak oraz słuchawki razera. Dziękuję @FxJ za ten wpis, robisz na prawdę dobrą robotę na tym forum. Edytowane 14 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
andrew1994 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 1 godzinę temu, Laco napisał: Siup, voucher przysłany, laptopik Hp omen 15 z i5 8300h i gtx 1050ti zamówiony. Bardzo fajna promocja jest teraz w xkomie, (tydzień laptopów) bo ten lapek, co zamówiłem jest za 4199 i jeszcze dostane plecak oraz słuchawki razera. Dziękuję @FxJ za ten wpis, robisz na prawdę dobrą robotę na tym forum. Mozesz podeslac linka do tej promocji Cytuj
Laco Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 2 minuty temu, andrew1994 napisał: Mozesz podeslac linka do tej promocji Proszę bardzo:https://lp.x-kom.pl/a/tydzien-laptopow/ Cytuj
drza Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Witam, Czy promocja nadal jest aktualna? Jest gdzieś lista sklepów gdzie trzeba kupić laptopa, aby promocja obowiązywała? Edytowane 22 Lutego 2019 przez drza Cytuj
FxJ Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Wpierw zapoznaj się z wątkiem na głównej stronie. Jakiego laptopa chcesz kupić? Edytowane 22 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
Sobol Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Czy jest ktoś kto użyczylby numeru seryjnego starego hp po gwarancji?:) Cytuj
drza Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 16 godzin temu, FxJ napisał: Wpierw zapoznaj się z wątkiem na głównej stronie. Jakiego laptopa chcesz kupić? Już raz korzystałem z tego programu więc znam temat. Po prostu nigdzie nie mogę znaleźć info odnośnie końca promocji. Co do sklepów to podejrzewam że nie ma znaczenia gdzie kupić, ale wolę zapytać. Cytuj
FxJ Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Cytat Po prostu nigdzie nie mogę znaleźć info odnośnie końca promocji. Nie znajdziesz, ponieważ nie została zakończona. Cytat Co do sklepów to podejrzewam że nie ma znaczenia gdzie kupić, ale wolę zapytać. Cytat musi być nowy, z Polskiej dystrybucji od autoryzowanego sprzedawcy Czyli wszystkie znane sklepy, wszystkie modele jakie znalazłem są wymienione (bazowe) inne to już konfiguracje zmodyfikowane przez sklepy. 1 Cytuj
Johnybiu Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) 18 godzin temu, FxJ napisał: Czyli wszystkie znane sklepy, wszystkie modele jakie znalazłem są wymienione (bazowe) inne to już konfiguracje zmodyfikowane przez sklepy. Mam rozumieć, że jeśli Xkom doda mi np. większy dysk to mi voucher tego nie obejmie? Edytowane 24 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
Laco Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) A czemu ma Ci voucher nie objąć? Dają ci voucher na ich lapka, a nie na to co się w środku znajduje. Edytowane 24 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Oczywiście że obejmie, jedynie wspomniałem że każdy z tych może być rozszerzony o RAM i jakiś SSD przez sprzedawcę, zwykle lepiej wychodzi się kupując samodzielnie i montując. 1 Cytuj
drza Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jedna osoba może skorzystać kilka razy z tego programu? Czy trzeba kombinować na kogoś? Cytuj
rakso147 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Orientuje się ktoś czy gdybym się postarał o ten voucher teraz, (wykorzystałbym go dopiero za 1,5msc), a w trakcie by ta promocja się skończyła to byłby ważny czy nie? I czy nie ma problemu jak np. X-kom da rabat? Zwracają wtedy normalnie od kwoty brutto na fakturze? Cytuj
FxJ Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Cytat Orientuje się ktoś czy gdybym się postarał o ten voucher teraz, (wykorzystałbym go dopiero za 1,5msc) Cytat Od dnia wygenerowania kodu mamy do 60 dni na zakup. Czytaj. Cytat a w trakcie by ta promocja się skończyła to byłby ważny czy nie? Jak za dużo rozdadzą to mogę zakończyć, nie powinni ale radzę się nie ociągać. Cytat I czy nie ma problemu jak np. X-kom da rabat? To nie ma żadnego znaczenia. Cytuj
drza Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Odpowiem sobie sam bo może komuś się przyda. Dana osoba może skorzystać wielokrotnie z programu. Można kupić w dowolnym sklepie na terenie Polski byle laptop był nowy. Już mam wygenerowany voucher na kolejny zakup:) Polecam wszystkim skorzystanie z tego programu:) 1 Cytuj
hubhub Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Witam nie ma ktoś może vouchera na zbyciu?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi