slazzy98 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Hej! Potrzebuje kupic laptopa na studia w Anglii (kierunek computer science), moge go kupic w PL, albo tutaj na miejscu, potrzebuje czegos co bedzie mi dlugo trzymac na baterii, i bede mogl spokojnie odpalic na nim netbeans, xamppa, czy wirtualny serwer z linuchem. Moze byc nowka lub uzywany. Z gory dzieki za pomoc :) 1) Im mniej tym lepiej, jednak max 700 funtow moge dac 2) Bez systemu, mam system z uniwerka 3) Matryca 14-15 cali 4) Uzywanie lapka na zajeciach, netbeans, jakas konsolka, wirtualnie linuxa postawie, jakies proste gierki w wolnym czasie 5) Najwazniejsze dla mnie jest to, aby laptop trzymal dlugo na baterii, nie wieszal mi sie, oraz zeby nie bylo bardzo ciezki. Dodatkowo mile widzany dysk ssd Edytowane 26 Września 2017 przez slazzy98 Cytuj
slazzy98 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 @Up Poprawilem juz, przez przypadek podczas pisania postu zuploadowalem go, juz zeedytowane :) Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 ASUS Pro P4540UQ - ewentualnie prawie wszystkie laptopy biznesowe od Asusa. Cytuj Moze byc nowka lub uzywany. W przypadku poleasingowych dolicz sobie od razu zakup nowej baterii bo zwykle używane trzymają 30-60 minut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi