Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) 22 lata, student
2) z systemem
3) 15,6
4) z SSD i hdd (wiem ze ssd od producentow sa gorsze, jednak nie stac mnie zeby wydac 400zl na ssd)
5) 3200zł, moge dolozyc 200zł z tym ze niechetnie
5b) jak najdluzej
5c) nawet dzisiaj
6) i to i to. Oczekuje zeby byl wydajny (w granicach rozsadku) i dobrze wykonany
7) fhd ips
8) pociag, akademik, dom, uczelnia   
9) średnie wymagania
10) programowanie, autocad, visual studio
11) usb 3.0
12) nie ufam procesorom niskonapieciowym
13)
14)

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop dla studenta do 3200 zł
Opublikowano (edytowane)

stary powiedz mi jak oni to robia ze w plusach sprzetu jest good, though inconsistent, CPU performance a w minusach inconsistent CPU performance and random system hiccups/hangs during usage? Przeciez to sie wzajemnie wyklucza. Z tego co tam wyczytalem to strata pieniadzy bardziej, chyba ze oni sie czepiaja wszystkiego. Z tego co tutaj czytam jeszcze po innych forach to ludzie wlasnie pisza ze sie lubi tak nagle przyciac. Masz moze inne propozycje w podobnej cenie?

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

chyba ze oni sie czepiaja wszystkiego

Wszystkiego, na stronie masz jeszcze testy dwóch podobnych konfiguracji.

Z tego co tutaj czytam jeszcze po innych forach to ludzie wlasnie pisza ze sie lubi tak nagle przyciac.

To jest jakiś problem z biosem, firmwarem (patrz na daty testów) i prawdopodobnie jeśli tylko zaktualizujesz to nie będą występować.

Masz moze inne propozycje w podobnej cenie?

https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/laptop-lenovo-ideapad-700-15isk-bialy-80ru00nnpb

Tylko zeszłoroczne modele z procesorami HQ, a konkretnie tylko Ideapad 700-15