Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Dorosły, student, pracownik :) 20+
2)Windows 10 mile widziany!
3)15"6
4)HDD 1tb/500gb ssd sobie dołożę z czasem 
5) 4000 zł nie więcej 
5b)dopóki

5c)myślę, że listopad. A mianowicie blackfriday :) chciałbym sie rozeznać teraz co do laptopów
6) Gtx1050 4Gb /1050Ti, 8gb ram
7)FullHD Ips matowa mile widziana, Lecz nie jest to wymóg 
8)Biurko
9)Duże. na najwyższych lol, cs go =60fpd. W3/Fallout4/Gta5/Bf1 miło jakby na min. średnich było te ~60fps
10)-
11)-
12)-
13)-
14)-

Hej, Czekam na wasze propozycje =>

Opublikowano (edytowane)

myślę, że listopad ... chciałbym sie rozeznać teraz co do laptopów

Za miesiąc pojawią się w sklepach Dell Inspiron 7557 ale jeszcze cena nie jest pewna, może pojawia sie odświeżone Acery VN7. Więc napisałeś trochę zbyt wcześnie.

Na tą chwilę HP Omen 15 MID-2017 z i7-7700HQ/8GB/1TB GTX1050Ti + SSD

O ile załatwisz sobie voucher od HP :wink:

Test wersji z grafiką GTX 1060 (MAX-Q) i matrycą 120Hz IPS:

http://laptopmedia.com/review/hp-omen-15-mid-2017-gtx-1060-max-q-review-a-fresh-new-start/

https://www.notebookcheck.net/HP-Omen-15-7700HQ-GTX-1060-Max-Q-Full-HD-Laptop-Review.236264.0.html

Edytowane przez FxJ
Opublikowano
36 minut temu, Tamagotchi napisał:

Skąd wiesz że wtedy jeszcze będzie ta promocja obowiązywać, jak chcesz się załapać to dzwoń z rana w poniedziałek.

Po prostu zadzwonić powiedzieć że mam jakiegoś starego hpka lapka chce kupić nowego i czy mogą voucher dac?

Opublikowano

W poniedziałek zalatwia voucher. A ten na tą chwilę hp omen co podałeś wyżej bez systemu niestety :/ Tamto "mile widziany win 10" miało być "win 10 wymagany". Myślicie że do listopada ceny trochę się zmienią i będę w stanie kupić nawet z 1060 GTX i win10 poniżej 4000 z voucherem od hp?

• FxJ zmienił(a) tytuł na Lapek do gier - student 4000 zł
Opublikowano

W ogóle tyle gadacie o tych voucherach, że szybko itd. A nikt po prostu nie pomyślał żeby uprzejmie się zapytać. To nie jest jakaś tam promocja czy gratis. To jest voucher obowiązujący cały czas, jeśli posiadasz n/s starego laptopa HP czy też sprzętu/PC. to z nim bez problemu dadzą voucher na zwrot $ zależnie od kwoty. 

Na obecną chwilę bo z tym voucherem może teraz nawet kupie laptopa, to co proponujecie?

Wymagania: 
Firma: HP
Przekątna 15.6"
Windows 10
Gtx 1050 4GB/ 1050Ti(preferowałbym TI)

Do maxymalnej kwoty 4650(ani więcej)

:)?

Opublikowano

Dzieki za szybkie info :D 

ok. Ostatecznie  zrobię  w sposób  następujący. 

Poczekam do listopada na te wyprzedaze moze akurat bedzie omen z gtx1060 jakoś za 4650~ to wtedy kupuje go, a jak nie uda się to z gtx1050ti w omenie też  bede zadowolony. :)

Opublikowano

Tak czy tak mozesz przeczekac okazje, kraza sluchy ze maja wzrastac ceny, byc moze tez bedzie jakas okazja. Ryzyko. Ja sie zdecydowalem na tego 1060 bo taniej pewnie do konca roku noe zlapie przynajmniej ja tak mysle. Wylacznie moja opinia. Niech ktos jeszcze sie wypowie :p z madrzejszych osob