Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Student

2. Mam Windowsa z uczeni.

3. 15.6"

4. HDD + SSD ( SDD mogę oddzielnie dokupić później)

5. 3700-4200  Tylko nowe.

5b. Myślę że tak 3-4 lata a może i więcej. Będzie to mój jedyny komputer na studiach.

5c. Myślę żeby na początek października już go kupić chyba że będą niedługą jakieś premiery to mogę poczekać do grudnia.

6. Najbardziej zależy mi na wydajności ale fajnie by było jakby fajnie wyglądał i jakby było możliwe chciałby by wytrzymał tak z 1.5-2 h  na baterii.

7. Matryca matowa, fhd. Raczej nie będę pracował na zewnętrznym monitorze.

8. Dom , uczelnia , czasami na łóżku.

9. Czasami chciałbym zagrać w nowsze gry jednak laptop będzie służył celom naukowy (tj. programowanie)

10. Głównie programy programistyczne typu  Visual Code, IntelliJ IDEA + inne programy wykorzystywane na studiach informatycznych.

11. Fajnie jakby laptop posiadał podświetlaną klawiaturę. Matowa matryca

12. Będzie to mój pierwszy laptop, więc nie mam jakiś specjalnych preferencji. Chciałbym po prostu dobry laptop, który nie będę musiał później co chwile oddawać na serwis.

Opublikowano

Ja właśnie otrzymałem voucher po 10 minutach rozmowy telefonicznej, dodzwoniłem się w 4 minuty do konsultanta podałem kod seryjny laptopa i dostałem voucher na maila, więc warto spróbować 

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop do 3700 - 4200
Opublikowano
14 godzin temu, Włóczykij napisał:

Voucher to trzeba sobie załatwić dzwoniąc do HP, a to jest do ogranięcia wystarczy napisać na OLX lub allegro do kogoś.

Coś prócz kodu seryjnego trzeba podać?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę żeby  w tym tygodniu  kupić tego lapka HP tylko się zastanawiam czy wyszło coś do tej pory lepszego oraz czy będą w tym roku jeszcze jakieś premiery na które warto czekać ?