pp16 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Dnia 23.05.2017 o 21:32, FxJ napisał: Jestem zwolennikiem dobierania dysku SSD M.2 do laptopa bo z tanimi często są problemy a aktualnie są dość drogie jak w grudniu dysk 240GB kosztował ok 300zł dziś kosztuje ok 400zł, to samo tyczy się RAM. Dlatego radzę dobierać samodzielnie a najlepiej napisz bliżej terminu w końcu do rozpoczęcia roku akademickiego jeszcze sporo. Ewentualnie HP Omen 15 2017 z GTX1050 z fabrycznym dyskiem i wolnym slotem M.2 Można go dostać trochę taniej Mam pytanie odnośnie tego vouchera. Oni jakoś sprawdzają czy mam jakiegoś laptopa marki hp ? Jakieś dane trzeba im podać ? Bo mam w dalszej rodzinie osobę co ma starego laptopa marki hp tylko by musiał wiedzieć jakie dane są potrzebne żeby mi je ona podała. Cytuj
FxJ Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Mogą poprosić o nr seryjny np. znajdujący się na nalepce znamionowej pod spodem laptopa. Edytowane 20 Września 2018 przez FxJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi