waydack Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Witam. Przymierzam się do zmiany laptopa za 3000-4000 zł. Laptop służy mi do pisania, chciałbym jednak jakiś sprzęt, na którym mógłbym czasem odpalić gry np. "Civilization 6" albo strzelanki, które nie wymagają zbyt mocnych bebechów w sprzęcie. Fajnie gdyby udało się też odpalić "Playerunknown's Battlegrouds" na najniższych detalach. W grę wchodzą tylko laptopy o maksymalnie przekątnej 14.1 cala. Najlepszym, jak mi się wydaje , sprzętem który udało mi się znaleźć jest Dream Machines. https://www.morele.net/laptop-dream-machines-g1050-g1050-14pl17-978023 Opłaca się brać ten Dream Machines czy może macie jakieś inne lepsze propozycje? Proszę o sugestie. Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Cytuj W grę wchodzą tylko laptopy o maksymalnie przekątnej 14.1 To skreśla 99% modeli. To jest Clevo N870HJ, są jeszcze Alienware 13 R3 czy Razer Blade ale to zupełnie inny pułap cenowy. Cytuj
waydack Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Mam już PC-ta gamingowego, laptop jest do pracy biurowej, natomiast czasami gdzieś wyjeżdżam na parę dni i chciałbym przy okazji sobie w coś pograć a na moim obecnym laptopie mogę co najwyżej odpalić Football Managera. Gdybym szukał typowego laptopa do gier to bym celował w modele z większą przekątną, tutaj chodzi przede wszystkim o mobilność i wygodę. Nie będę trzymał wielkiej krowy na kolanach, czasem też piszę na leżąco więc tym bardziej laptop o dużych gabarytach odpada. Dzięki za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi