Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.     Dla mnie, programista
2.     Nie potrzebuję
3.     Najlepiej 15,6
4.     SSD być musi, jeśli bez SSD to żeby ewentualne dokupienie nie przekroczyło (licząc z zakupem laptopa) 5k, nagrywarka nie jest potrzebna
5.     5000 PLN

5b.   5 lat

5c.   W przeciągu miesiąca
6.     Jakość wykonania jest istotna
7.     Minimum Full HD
8.     Dom i praca
9.     Gry - określ jakie według podanych wymagań (pomiń jeśli w nic nie grasz) - podaj inne tytuły przykładowe albo określ ich wymagania. Podaj detale na jakich chcesz grać

■ średnie wymagania: Fifa 15, Diablo III, Counter-Strike: GO, The Sims 4 <--------Ten poziom według skali

10.     Visual Studio,Visual Code

11.     USB Type-C,podświetlana klawiatura
12.     Acer i HP odpadają - zero zaufania dla tych marek
13.     Aktualnie rozpatrywane modele (laptopy wybrane samemu - wrzucaj śmiało linki) poniżej
14.     Minumum 16 GB RAM
----------------------

Szukam laptopa jak opisałem w ankiecie, poniżej link do modelu, który mnie zainteresował, tylko czy laptopy z allegro i ogólnie ten sprzedawca są godne zaufania?
http://allegro.pl/dell-m7510-i5-6300hq-16gb-256-fhd-ips-m1000m-3ynbd-i6954363213.html

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Dell XPS 15 9560 / 15 9550 powinieneś jeszcze znaleźć.

tylko czy laptopy z allegro i ogólnie ten sprzedawca są godne zaufania?

Tak jeśli mają gwarancję Della, są to modele po serwisowe (recertyfikowane) ściągane do Polski z krajów europy zachodniej.