snwptest Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Szanowni nieidealni , poszukuję projektora budżetowego - do 1k pln byłby idealny. Cel: szkolenia, wyświetlanie plansz, skanów książek, pdf'ów, czasem jakaś strona internetowa.Wymagania: do 1k pln.Oczekiwania: min. XGA (1024x768) mile widziane 720p , 2800-3200 ANsiLumenów, HDMI , kontrast wiadomo w tej cenie będzie lipny 2000-3000 zamiast 15k Czy TAKI wynalazek będzie bardzo tragiczny i wypali się po roku średniej pracy, czy będzie znośny? Zamierzona praca - kilkanaście/kilkadziesiąt h tygodniowo, z umiarem. Na białym ekranie w pomieszczeniu gdzie można zaciemnić roletami. Do tej pory pracował taki BENQ i byłem bardzo zadowolony, ale..... w zakładzie pracy był remont i sezon urlopowy plus zmiana kierownika i.... budowlańce zajumali. : ( nie do odzyskania, jakiegoś specjalnego ubezpieczenia nie było. Muszę sobie znaleźć sprzęt sam. Co myślicie? Wiem, że to chińczyk (a który nie jest?) i że na YT są klipy porównujące go z innymi, że te 3200 ansi w sprzęcie za 1k pln można między bajki włożyć (to w końcu ile jest?). Ale 2k ze swojej kieszeni nie będę wykładać, bo w domu nie zrobię użytku z niego - niespecjalnie mam gdzie rzucić obraz plus nikt tak nie ogląda filmów nałogowo aby inwestować w coś tyle. Co robić? Jak żyć? 1.dołożyć 100k i kupić coś porządnego? 2.usunąć konto? ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ale nadal mi potrzebny projektor i rada/sugestia/propozycja) 3.wziąć "niepierdol" ? 4.taktyk ? :) Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Szukaj w komisach (pytaj o telewizory wpierw np.) oraz na allegro i OLX. Pewnie masz numer seryjny na opakowaniu i w sklepie. Cytuj
FxJ Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 Szukać go w Lombardach i tych online. Ewentualnie polować na jakiś z gwarancją na allegro (filtr wystawione w ciągu 12 godzin). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi