Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Kobieta 26

2. Z systemem Windows 10 

3. Matryca od 13 do 17 

4. -

5. Budżet do 2900 zł ale im mniej tym lepiej 

5b. Będzie to jedyny komputer w domu

5c. Jak najszybciej 

6. - 

7. - 

8. Dom biurko

9. Żadne gry 

10. - 

11. - 

12. - 

13. - 

Dzień dobry, moja ankieta jest bardzo skromna ponieważ naprawdę nie znam się na komputerach. Laptopa potrzebuje do przeglądania stron, ściągania plików pdf (nie masowo w normie) do rozrywki czyli oglądania filmów online, Youtube, poczta,fb. Chciałabym aby nowy laptop się nie przegrzal jak poprzedni Samsung, żeby pociągnął 3,4 lata. Help! ;)

Edytowane przez zuzanua
  • FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop do przeglądania www, fb, filmy serial online - 2900
Opublikowano

A w kwestii baterii, ile godzin powinien wytrzymać?

Chciałabym aby nowy laptop się nie przegrzal jak poprzedni Samsung

A jak często był konserwowany - przedmuchany kompresorem? Po zakończeniu gwarancji była wymieniana pasta termoprzewodząca na nową?

W tym przedziale z modeli z fabrycznym dyskiem SSD (dyski HDD, SSHD i SSD - wady, zalety i różnice):

Opublikowano (edytowane)

Laptop będzie głównie przy biurku także bateria nie musi być wydajna. Co do Samsunga to fakt na własne życzenie mi się zepsuł ponieważ nie wybrałam się z nim do serwisu wtedy gdy można było go jeszcze uchronić przed "zgaśnięciem" poza kupnem podkładki chłodzącej nic z nim nie zrobiłam. Dziękuję serdecznie za propozycje,pozdrawiam :) Tylko teraz który z tych 4 wybrać? Hmmm... dobrze myślę ze ten ostatni acer wypada najlepiej czy to bez różnicy?

Edytowane przez zuzanua
Opublikowano

Ten Acer jest w miarę ok, z ultrabooków znacznie lepsze są ZenBooki od Asusa ale są też droższe.

Ma najlepszą obudowę i matrycę oraz najniższą wagę ale w tej cenie tylko z procesorami i3.

https://www.notebookcheck.net/Acer-Swift-3-SF314-51-731X-Notebook-Review.187931.0.html

Tutaj masz recenzję, tylko ze starszym procesorem, praktycznie ten sam minimalnie się różni od tego z testu.