Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Student

2. Najlepiej bez Windowsa

3. 15,6"

4. Wystarczy sam HDD, chyba że cena laptopa z SSD nie będzie kosztować więcej niż mój liit

5.

Do 4000zł

Jestem zmuszony kupować na raty, więc gdyby laptop był dostępny na allegro, to byłbym wdzięczny.(Z tego co się orientuje to jest opcja rat 0%)

5b. Sam laptop

6. Zależy mi jedynie na wydajności

7. Nie orientuję się, więc jestem otwarty na propozycje

8. Głównie dom, biurko - łóżko

9. Chyba tą najbardziej wymagającą będzie PUBG

10. ----

11. ----

12. Będzie to mój pierwszy laptop

13. ----

14.Jeżeli jest sens to mogę wstrzymać się z kupowaniem jeszcze z miesiąc.

Edytowane przez Kokoss
Opublikowano (edytowane)
Teraz, Tamagotchi napisał:

Najlepiej napisz nawet na kilka dni przed zakupem, będzie teraz trochę premier

Procesora czy grafiki? Co najbardziej wymagającego będziesz robić na nim?

Głównie grał, jak narazie z tych bardziej wymagających tytułów to jedynie PUBG, może Destiny 2.

Edytowane przez Kokoss
Opublikowano (edytowane)

Niebawem za kilka dni będą targi IFA wiec coś więcej będzie być może niebawem wiadomo. Ale na pewno pierwsze laptopy z procesorami AMD Ryzen (6 i 8 rdzeniowe) no i z procesorami 8-mej generacji. Ale to tak naprawdę okres 1-3 miesięcy najbliższych.

Edytowane przez FxJ
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 19.09.2017 o 12:26, FxJ napisał:

W miedzy czasie znikły stare Omeny z rynku z pojawiły się w tej cenie odświeżone Omen 15 MID-2017 a jak już byś w ogóle "załatwił" sobie voucher od HP, najlepiej jeszcze dziś to nawet dokupiłbyś dysk SSD M.2 (NVMe)

Niestety dopiero dziś przeczytałem posta, a znalazłem w innym temacie ze akcja z voucherami już się skończyła. Budżet mam ~3500-4000, coś takiego w innym temacie znalazłem.

Coś jeszcze byłbyś w stanie polecić, czy ten się nadaje? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.10.2017 o 12:18, FxJ napisał:

Próbowałem chyba wszystkiego, dziś wymienili mi lapka na nowego. Najwidoczniej miałem takiego pecha i jakiegoś trzaśniętego SSD trafiłem.

W każdym razie dzięki za pomoc ^