Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, poszukuję laptopa oto ankieta:
1. Laptop dla mnie 
2. Dobrze by było zeby był w zestawie windows 10 (obojętna wersja)
3. Obojętny do 16 cali, waga jest jest istotna i rozmiar ale fajnie gdyby był kompaktowy
4. moze być HDD lub SSD
5. Wolę samego laptopa. Myśle ze gdzieś do 2000 a jak coś będzie naprawdę wartego uwagi to moge dołożyć , wole nowy

5b. Chcę go używać jak najdłużej, mam w domu komputer stacjonarny podajże z i7 i geforce 970 gtx wiec laptop będzie raczej dodatkiem, raczej używany będzie jako internet,yt i gry
5c. NIe mam ograniczeń kiedy kupie ale wolałbym go mieć w przeciągu kilku miesięcy
6.  Wolałbym aluminiowy inne materiały tez mogą być, dobra bateria
7. Interesuje mnie FullHD IPS (1920x1080), matowa może być błyszcząca
8. Głównie na wakacjach
9. Interesuje mnie League of Legends na ustawieniach Medium lub high
10. Głownie środowiska Windows, Gaming
11. Dobrze zeby to sie znalazło ale nie musi być    LAN, HDMI, VGA, USB 3x
12.  1.Asus nie pamiętam modelu 2 fujitsu lifebook 702p, z i3 i 4GB RAM to będzie mój 3 laptop
13. https://www.x-kom.pl/p.....e5-575g-i3-6006u-4gb-500-win10-gt940mx.html lub https://www.x-kom.pl/p.....e5-575g-i3-6006u-8gb-500-win10-gt940mx.html
14. -  dobrze mi sprawuje sie ten fujisu ale ma 1280x800, wyblakłe kolory nie przyjemnie patrzy sie na niego (ekran) i nie wygodną klawiature

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Nie mam ograniczeń kiedy kupie ale wolałbym go mieć w przeciągu kilku miesięcy

W związku z tym że teraz w ciągu trzech miesięcy systematycznie będą się pojawiać różne modele (zazwyczaj jednak z wyższej półki cenowej). Warto żebyś napisał nawet na kilka dni przed zakupem.

Acer Aspire 5 i3-7100U/4G/500/Win10 GT940MX FHD aktualnie mozesz śmiało tego zamawiać i systematycznie rozbudowywać o dołożenie dysku SSD w slocie M.2 i kolejną kość RAM.