BonJowi Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć. Bardzo bym prosił w doborze laptopa, ponieważ sam jestem kompletnym laikiem. 1. Laptop dla studenta i gracza jednocześnie(dopiero zaczynam studia). 2. Nie musi mieć Windowsa o ile działają niejawne testy albo wersja demo(?) 3. Rozmiar matrycy najlepiej 15+, matryca matowa 4. HDD czy SDD nie ma znaczenia 5. Chciałbym się zamknąć w 2600zł ale mogę ewentualnie przekroczyć budżet o jakąś 100. 5b. Chcę używać przez około 2 lata, potem kupię stacjonarnego. 5c. Lapka zamierzam kupić po pierwszej połowie września. 6. Wykonanie bez znaczenia 7. ? 8. Używany w domu, ew czasami na uczelni 9. Gry: HS, Dead Cells, CS:GO, Bfbc2. Miłoby było jakby wiesiek poszedł na tych low, a jeszcze lepiej jak na średnich ale to pewnie pobożne życzenie xd. 13. V310-15, R558UQ Fajnie jakby nie miał w sobie grafiki z AMD. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Cytuj pierwszej połowie września Więc piszesz zdecydowanie za wcześnie, trochę sie jeszcze do tego czasu może pozmieniać Cytuj Miłoby było jakby wiesiek poszedł na tych low, a jeszcze lepiej jak na średnich Lenovo Y700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX960M FHD - przynajmniej 960M lub lepsza najlepiej Cytuj
BonJowi Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 14 godzin temu, FxJ napisał: Więc piszesz zdecydowanie za wcześnie, trochę sie jeszcze do tego czasu może pozmieniać Dobra to podbiję temat jakoś tydzień przed planowanym zakupem. Cytuj
(RED) Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dokładnie, napisz później Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi