pabloesc Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Cześć, chciałbym poprosić kogoś o polecenie mi jakiejś bezprzewodowej klawiatury z podświetlanymi klawiszami. Przepraszam, że nie określam ceny, ale nie wiem ile takie klawiatury kosztują. Im będzie tańsza tym lepiej. Cytuj
Włóczykij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Beznadziejny pomysł, podświetlana bezprzewodowa - przecież to drenuje maksymalnie baterie, zamiast zmieniać raz na rok baterie/akumulatorki to będziesz zmieniać co tydzień. Do czego ci ta klawiatura? Ma być też z przyciskami numerycznymi z prawej czy z touchpadem czy jakaś mini do TV? Cytuj
pabloesc Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Klawiaturę potrzebuję do normalnego stacjonarnego komputera PC. Ok rozumiem, że bateria w takiej klawiaturze bezprzewodowej z podświetlaniem szybko padnie i lepiej wybrać coś bez podświetlenia. Mam jeszcze zapytanie techniczne ; Czy nadajnik od modelu klawiatury Logitech ex110 będzie pasował do modelu klawiatury Logitech ex100? Cytuj
FxJ Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 To pytanie do supportu Logitecha Lepiej pomyśl sobie nad mechaniczną ale przewodową np. Corsair K63 Compact przeżyje każdą membranową o lata. Cytuj
pabloesc Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) O tym, żeby napisać do supportu nie pomyślałem. Wielkie dzięki za pomoc i polecenie klawiatury. A Logitech K800 bezprzewodowa będzie dobra? https://www.x-kom.pl/p.....wireless-illuminated-keyboard-k800-podswietlana.html Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opinie są raczej podzielone, zależy kogo spytasz, jeśli ktoś pracował tylko na Logitechu i Microsofcie pewnie mu się spodoba ale jeśli ktoś miał lepsze to uzna że zbyt wysoka cena. Cytuj
pabloesc Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 A taka klawiatura Logitech K800 będzie działała na Windowsie XP, czy trzeba mieć Windows7, lub 10? Cytuj
FxJ Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 https://www.logitech.com/pl-pl/product/wireless-illuminated-keyboard-k800 Napisali że wspiera, ale XP to już trup nieużywalny nawet do internetu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi