Nefi Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam dziś przyszedł do mnie poleasingowy dell m4800 Problem polega na tym że gdy go włączam, przez półtora minuty czasem 2 jest bardzo cichy, praktycznie milczy, ale po jakimś czasie włączają się wiatraki i szum jest dość odczuwalny, mimo że na laptopie nic się nie robi, jest głośniejszy do mojego 5 letniego laptopa. O co tu chodzi? ( Zdaje mi się że w czasie luzu wiatraki nie powinny być odczuwalne, a jednak są ) Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Zobacz czy masz najnowszy BIOS wgrany, poszukaj opcji. Są tez programy do sterowania wentylatorami jak byś potrzebował. 1 Cytuj
Nefi Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Dziękuję, aktualizacja bios\a pomogła. Cytuj
Nefi Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Mam jeszcze jedno pytanie. Jak można jeszcze bardziej zmniejszyć jasność ekranu? ponieważ najniższa opcja fn+strzałka w dół, jest nie wystarczająca, dla mnie, trochę dalej za jasna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi