Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Student
2. Nie musi być win 10
3. Matryca 15,6'', 1920
4. Musi być SSD. Na HDD mi nie zależy, wszystko w chmurze i na dysku zewnętrznym
5. Widełki 2500-3700. Interesują mnie zarówno nówki, jak i używane sztuki
5b. Zamierzam go używać przez najbliższe 3lata
5c. Zakup najchętniej do końca sierpnia
6. Jakość wykonania jest dla mnie ważna, bo nie wiadomo gdzie z nim wyląduję. Nie zamierzam w nic grać, więc na tym polu wydajność  do pominięcia.
7. Matryca najlepiej IPS, matowa, 1920
8. Komputer będzie używany na studiach(ekonomia) i w biurze(zwykłe pakiety + dużo otwieranych w tym samym zakładek w chrome). 
9. - 
10. Póki co żadnych specjalnych programów, ale w ciągu najbliższego roku możliwe, że dojdzie programowanie w HTML, CSS i JavaScript(tworzenie stron). Okazjonalnie również Photoshop
11. Będzie to jedyny sprzęt, jakiego będę używał.
12. Najchętniej minimalistyczny wygląd, małe ramki, bez żadnych ''gamingowych'' bestii. By po prostu był poręczny i przydał się na kolejne parę lat
13. Aktualnie rozpatrywane: Dell Inspiron 7560 oraz 
Dell Vostro 5568

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop 2500-3700 dla studenta
Opublikowano
16 minut temu, Tamagotchi napisał:

A z czego aktualnie korzystasz?

Obecnie tak naprawdę to tylko pakiety biurowe + aplikacje do zarządzania( Gantt Project,  Asana,  Slack), czyli nic wymagającego. I raczej przez najbliższy czas się to nie zmieni(min rok). J