gorgol88 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Ma ktoś może opinie o tym monitorze? Tak trochę się w nim zakochałem ale szukam go w lepszej cenie bo w Polsce jak już to za 1000zł kupie i czy może ktoś wie czy dałoby się jakoś taniej zakupić? Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Dell S2715H - FullHD na 27" przesada, powłoka ekranu błyszcząca - kolejny minus! W ogóle to jest jego następca Dell S2718H ale żaden z nich nie ma nawet regulacji wysokości, nowy nawet nie ma opcji montażu VESA by powiesić na wysięgniku. Najlepiej kup z matową i z 2K (2x FullHD). Dell U2515H Dell U2518D Cytuj
gorgol88 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Cytuj FullHD na 27" przesada, powłoka ekranu błyszcząca - kolejny minus! Ale mi się właśnie cholernie podoba błyszcząca powłoka bo po protu obraz wtedy jest piękny, a szukam czegoś dużego żeby moc oglądać anime, filmy i grać w gry ciesząc się świetnym obrazem. Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Przejrzyj recenzje ale te matryce nie mają chyba nawet 8bit a tym bardziej 10bit matryc. Cytuj
Mole Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Mam pytanie do posiadaczy monitorów S2718H - jak wyjmuje się stopę z monitora? W modelu S2715H jest to bezproblemowe, guzik puk i stopa uwolniona. W modelu S2718H mocowanie odbywa się poprzez wsunięcie płaskiego elementu w szyny - proste jak drut, ale NIEWYCIĄGALNE. Sam Dell nie wie, jak to zrobić. Sprawa jest z pozoru błaha, bo w razie awarii czy defektu monitora nie ma jak spakować z powrotem do pudełka. Może ktoś wie co z tym zrobić? Edytowane 13 Września 2017 przez FxJ Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) http://downloads.dell.com/manuals/all-products/esuprt_display_projector/esuprt_display/dell-s2718h-monitor_setup guide_en-us.pdf http://downloads.dell.com/manuals/all-products/esuprt_display_projector/esuprt_display/dell-s2718h-monitor_user's guide_en-us.pdf Ściągasz na siłę, ona jest tylko grawitacyjnie wsunięta. Edytowane 13 Września 2017 przez FxJ 1 Cytuj
Mole Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Dzięki za instrukcję. W Dellu nie mieli :-D Mam już nadzieję, że w końcu rozmontuję tę stopkę. Jednak wyjęcie jej jest możliwe tylko przy użyciu śrubokrętu, jak podaje instrukcja. Dam znać jutro jak mi poszło. Edytowane 13 Września 2017 przez Mole Cytuj
Mole Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2017 I poszło! Rzeczywiście konieczny długi cienki śrubokręt. Jest on nawet narysowany na obudowie tuż obok magicznego guzika, ale widoczny w zasadzie dopiero po wyjęciu stopy. Dziękuję raz jeszcze za pomoc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi