Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może opinie o tym monitorze? Tak trochę się w nim zakochałem ale szukam go w lepszej cenie bo w Polsce jak już to za 1000zł kupie i czy może ktoś wie czy dałoby się jakoś taniej zakupić?

Opublikowano

FullHD na 27" przesada, powłoka ekranu błyszcząca - kolejny minus!

Ale mi się właśnie cholernie podoba błyszcząca powłoka bo po protu obraz wtedy jest piękny, a szukam czegoś dużego żeby moc oglądać anime, filmy i grać w gry ciesząc się świetnym obrazem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie do posiadaczy monitorów S2718H - jak wyjmuje się stopę z monitora? W modelu S2715H jest to bezproblemowe, guzik puk i stopa uwolniona. W modelu S2718H mocowanie odbywa się poprzez wsunięcie płaskiego elementu w szyny - proste jak drut, ale NIEWYCIĄGALNE. Sam Dell nie wie, jak to zrobić. Sprawa jest z pozoru błaha, bo w razie awarii czy defektu monitora nie ma jak spakować z powrotem do pudełka. Może ktoś wie co z tym zrobić?

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)

Dzięki za instrukcję. W Dellu nie mieli :-D

Mam już nadzieję, że w końcu rozmontuję tę stopkę. Jednak wyjęcie jej jest możliwe tylko przy użyciu śrubokrętu, jak podaje instrukcja.

Dam znać jutro jak mi poszło.

Edytowane przez Mole
Opublikowano

I poszło! Rzeczywiście konieczny długi cienki śrubokręt. Jest on nawet narysowany na obudowie tuż obok magicznego guzika, ale widoczny w zasadzie dopiero po wyjęciu stopy. Dziękuję raz jeszcze za pomoc.

• reaction_title_1 1