sonko Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) @huudyy, te -150mV masz stabilne ? bo mi nawet na -160 w prime nie wywalało i ogólnie do codziennego użytku było stabilne ale jak odpaliłem jakieś gry to crashuje... teraz wracam się do -140 btw. da się jakoś wymusić automatyczne wykrywanie monitorów - kupiłem sobie drugi kabel hdmi i żeby działał mi z monitorem musze w intel graphic settings ręcznie poszukać monitorów to wtedy znajduje ale sam z siebie już nie, problem występuje tylko z tym kablem i tym monitorem niezależnie od portu do którego się wepne Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez sonko Cytuj
huudyy Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Ogólnie nie mam za wiele czasu na gry, ale te parę godzin co katowałem CSGO obyło się bez jakiegokolwiek problemu. Myślę że więcej już nie będę ruszał, i tak widzę, że sporo tempers padły. PS FPS lock mocno obniża temperatury w csgo, ustawiłem na 121 i laptop chodzi spokojniej. Kończę pracę po 20, to koło północy myślę że dam znać co z MSI afterburner I hdmi jak coś. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez huudyy Cytuj
huudyy Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 HDMI u mnie działa bez problemu, podłączyłem kabel, zmieniłem wejście na TV i obraz od razu zduplikowany. Nawet nie musiałem nic zmieniać w Windzie. MSI dziś nie będzie, nie mam czasu niestety. PS laptopa zostawiam, przywiązałem się do niego już. Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 @sonko sprawdź sterowniki od grafiki - intel i nvidia. Cytuj
sonko Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 z tym hdmi chodzi o to że tylko ten jeden kabel w połączeniu z monitorem nie działa jak powinien, zmienie kabel nie ma problemu, tym niby złym kablem podłącze się do tv od razu działa normalnie ale z monitorem już nie... stery z nvidii najnowsze a z intela też - windows sam sobie to zainstalował a jak chce z ręki zainstalować te ze strony asusa to wywala że już mam nowsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi