puperbelt Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam. Od czasu kiedy połączyłem przez Bluetooth telefon Samsung Galaxy A3 z laptopem pojawil sie on, ale jest tez takie urządzenie "SMS/MMS". Po nazwie zgaduje ze moze to sluzyc do wysylania SMS z komputera. Ale do czego to sluzy?? I jaki program do tych SMSów?? Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 Załącz jakiś zrzut? Użyj narzędzia systemowego do tego celu. Cytuj
KOKICK Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Zgaduje, że ten telefon (jak każdy inny) po podłączeniu przez USB będzie chciał zainstalować Ci jakieś firmowe oprogramowanie, zrób to i pewnie znajdziesz tam więcej informacji. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Aryman Cytuj
puperbelt Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 zainstalowałem tam sterownik Imaging Responder, bo taki mi pokazało jak wpisałem w google identyfikator (vid i pid) Cytuj
JulianMistrz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 mój samsung też tak miał, ale nie wykminiłem nigdy nic więcej. chetnie sam się dowiem Cytuj
todarek12 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie belownica pionowa. To równie skuteczna, ale jednocześnie znacznie mniej skomplikowana maszyna. Nie nastręcza zbędnych problemów i jest w stanie działać na pełnych obrotach przez wiele lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi