daro76 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Xiaomi Mi 6 że jest w przedsprzedaży https://www.x-kom.pl/p.....xiaomi-mi-6-64-gb-black.html teraz mam kilka pytań 1. Inne flagowce w tej cenie? 2. Czy w Polsce 1998 zł to dobra cena? Edytowane 14 Lipca 2017 przez FxJ Cytuj
snwptest Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 zastanawiałem się nad tym smartfonem. Ale jednak okazał się za drogi. Poza tym wypaśne 6GB ramu , chociaż brzmi dumnie to tak naprawdę prężenie muskułów - co ja niby na nim będę robić? Renderować grafikę? Odpalać emulację windowsa lub maszyny wirtualne? Faktem jest, że na androidzie 7 takie 6GB Ram zrobi robotę i smartfon ma zapas mocy obliczeniowej i można napchać w niego wszystkich zasobożernych aplikacji (messengery fb, snapchaty, instagramy). Czy jednak 2k za najbardziej chińskiego ze wszystkich chińczyków to dobra cena? przynajmniej tyle na allegro jest - na aliexpresach i banggoodach pewnie paręset zł mniej ale w moim przypadku - w życiu bym nie zaryzykował płatności takiej sumy z góry za chińczyka który nie wiadomo czy dojdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi