jusssssty Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam Mam zamiar kupic LENOVO Z70-80 i7 8GB 1TB/8SSD GT840 nie jestem pewna czy jest on wystarczająco dobry. Potrzebuję nowy laptop aby korzystać z programów typu Adobe Photoshop, Premier itp.Na sprzęcie słabo się znam więc bardzo bym prosiła o radę. Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Cytuj Potrzebuję nowy laptop To jest stary model z 2015 jeszcze, fatalna obudowa brak spasowania, ostre brzegi obudowy. Wypełnij ankietę najlepiej. Cytuj
jusssssty Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Jestem studentkom ASP Potrzebuję nowy laptop aby korzystać z programów typu Adobe Photoshop, Premier itp.Główną obawę mam czy sprzęt będzie się zawieszać przy pracy na programach graficznych. wymagania : - matryca matowa - od 15 " ( im większa tym lepiej ) - do uźytku w domu - wykorzystywany do programów graficznych i zapis plików - aby nie zacinał się przy pracy - jedyny komputer w domu - mam tylko 2000zł do wykorzystania nie jest ważny wygląd tylko źeby dało się otworzyć programy graficzne na reszcie się nie znam Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 Z asusów szukaj modeli z i5 lub i7: N551JM, N551JW, G551JM, G551JW, GL552VW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi