Marcin9709 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jeśli kupiłbym monitor musiałbym również kupić klawiaturę. Jaką dosyć tanią i wygodną klawiaturę możecie polecić? Przy okazji kupiłbym sobie jeszcze pada do gier. Ma ktoś jakieś doświadczenie jeśli chodzi o pady i coś może polecić? PS. Temat można przenieść tutaj żeby do każdego urządzenia nie tworzyć oddzielnego tematu :) Cytuj
FxJ Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Z padów pod Windows to te od Microsoftu Microsoft Pad XBOX 360 Wireless Microsoft Pad XBOX One Ale to chyba w ogóle drugorzędna sprawa? Ja bym nie kupował taniej tylko drogą na przełącznikach mechanicznych Chery MX tak by przetrwała 4-5 lat (tylko trzeba czyścić). Cytuj
Marcin9709 Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Kupiłem A4Tech Bloody B120, ale nie jestem z niej zadowolony. Strasznie ciężko się na niej pisze. Wolę jednak niższy profil klawiatury. Jaką możecie polecić? Cytuj
(RED) Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 To kwestia przyzwyczajenia jedynie też tak się czułem jak zmieniałem na mechanika tylko dokupiłem sobie podkładkę pod nadgarstki od Fellowes Cytuj
Marcin9709 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Mi jednak wysoki profil klawiszy przeszkadza. Ma to być klawiatura do laptopa, w którym jest niski profil klawiszy. Na laptopie wygodnie mi się pisze, dlatego też po przejściu na klawiaturę wysoko-profilową wygoda pisania jest mniejsza. Przyczyną jest też może ramka wokół klawiszy na laptopie i jej brak na klawiaturze Bloody (czasami wciskam kilka klawiszy na raz). Więc co możecie polecić do 100 zł? Edytowane 8 Lipca 2017 przez Marcin9709 Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Masz biurko z wysuwaną szufladą? Może wrzuć zdjęcie stanowiska, czasem nie masz zbyt wysoko ustawionej? Cytuj
Marcin9709 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Mam biurko z wysuwaną szufladą i wygodniej mi było pisać na blacie biurka na laptopie niż na tej szufladzie na klawiaturze. Po prostu dla mnie na klawiaturze z wysokim profilem klawiszy pisze się niewygodnie. Dodatkowo na laptopie jest ramka wokół klawiszy więc to też dodaje wygody. Cytuj
FxJ Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Najlepiej sprawdź sobie w sklepie na której najlepiej ci się pisze, wypróbuj mechaniczne jeśli będą mieli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi