Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Szukam laptopa poleasingowego. Tak wiem, jest tutaj podwieszony temat, ale kompletnie się na takim sprzęcie nie znam i chciałbym Was prosić, abyście mi podali konkretny model z jakiegoś sklepu polecanego. Interesuje mnie laptop do 1400 zł bez dysku oraz systemu. Większość tych laptopów ma dyski, ale to idzie się dogadać, aby go wyjęli a obniżyli trochę cenę.

1. Dla mnie. 21 lat, chłopak

2. Bez systemu

3. Tutaj kwestia dowolna, zależy mi na większej rozdzielczości niż 1366x768

4. Dysk dokupię sobie samemu.

5. 1400 zł - kwota maksymalna.

5b. Teraz w czerwcu.

6. Oczekuję jak największej wydajności.

7. Jak najwyższa.

8. Dom, biuro.

9. niskie wymagania.

10. Programy Adobe, PRO100, pakiet office. Jak najwyższa wydajność bo również zdarza się, że mam otwarte kilkanaście kart.

11. Matowa matryca

12. Nie mam.

13. Nie mam żadnego konkretnego modelu.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Bardziej zależało mi na jakiejś konkretnej odpowiedzi, jakimś konkretnym modelu bo nie znam się na tym. Co powiecie o tym? Klik

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Przecież jest na liście - obok masz podlinkowana jego recenzje dogłębna (może być w innej konfiguracji).

Ceny cym się czepiał do trochę drogo. Dobra klawiatura, mozesz ich poprosić o zamontowanie karty WWAN (3G).

Co do dysku zamów sobie Goodram-a Iridium Pro 240GB na kościach MLC z 5-cio letnią gwarancją.