Vexis Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) A tu się nie zgodzę. 365 dla mnie będzie zdecydowanie lepszy niż 2016 na własność, bo potrzebuje mieć zawsze zaktualizowane środowisko. Dodatkowo potrzebny mi będzie Access, a licencja kosztowałaby mnie ~940 zł czyli dwa lata subskrypcji 365, a ten 1TB na OneDrive przyda mi się bardzo na backupy. Za 3 lata wyjdzie nowszy office pewnie, więc będę miał aktualizacje zamiast kupować kolejny pakiet za ~1000zł. A ten który podałeś: Zastosowanie Dla studentów Do domu A ja potrzebuje do firmy. Edytowane 28 Maja 2017 przez Vexis Cytuj
FxJ Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Cytuj A ja potrzebuje do firmy. A widziałeś kiedyś samochód tylko na firmę, rower tylko na firmę, ekspres do kawy tylko na firmę? To jest taki wymysł, nie mogą ci w żaden sposób zabronić i faktycznie to tylko dopisek z sugestią. No niestety jakoś nikt za to nie chce się wziąć w komisji europejskiej i ukrócić takie praktyki. Oj jest wiele do zrobienia w kwestii licencji i zbierania danych itp. Może kiedyś do tego dojdziemy ;) 1 Cytuj
Vexis Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Akurat w moim przypadku chcę mieć wszystko na 100% tak jak chcę i zgodnie z licencjami. Dzięki za całą pomoc :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi