FxJ Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Cytuj 1. Student, 23, użytek prywatny; 2. Bez systemu (posiadam z DreamSpark'a); 3. 15,6, waga nieistotna; 4. HDD ew. brak dysku, SSD dokupię we własnym zakresie, bez napędu - nie zależy mi; 5. Sam laptop - kwota orientacyjna 6 tyś. - jeśli będzie jakaś dobra okazja to mogę dołożyć co nieco, ale też bez przesady; 5b. Najbliższy miesiąc; 6. Powiedzmy że chciałbym znaleźć hybrydę, żeby bateria nie padła po godzinie pracy, ale żeby laptop był w miarę wydajny i miał dobrą jakość wykonania; 7. Full HD, matryca IPS; 8. Dom biurko 80%, studia 20%; 9. Największe wymagania - ale nie musi być od razu na ultra, jak dla mnie grywalność>grafika; 10. VirtualBox, Adobe PS; 11. Matowa matryca, USB-C, mile widziana aluminiowa obudowa, podświetlana klawiatura opcjonalnie, min.16 GB pamięci RAM; 12. Lenovo.. chociaż znajomy ma i naprawdę nie narzeka, ale jednak wolałbym nie pakować się w tą firmę; 13. Niestety nie ma nigdzie GT62VR nad którym się zastanawiałem, do podanego modelu dodałbym 8GB RAM'u i SSDMSI GT62VR Dominator i7-6700HQ/8/1TB GTX1060 Drugi model to Clevo, Dysk SSD osobno, ale właśnie ten konkretny model. SMART7 M514D GTX 1060 (CLEVO P650HP6-G) Ostatnim modelem jakim brałem pod uwagę jest MSI GE 62, ale już z 1050TIMSI GE62 Apache Pro i7-7700HQ/16GB/1TB GTX1050Ti Dziękuję za pomoc ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi