qazwsx321 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 1.Chłopak, technikum 2.Windows dobrze zeby byl ale jesli kosztem niego beda lepsze podzespoly to sobie poradze 3.Najlepiej 15'' 4.W tej kwocie tylko hdd, dvd nie konieczne 5.Max 2350zł, Najlepiej nowy ale jesli znajdzie sie jakis fajny uzywany nie dluzej niz pol roku to tez moze byc, wydaje mi sie ze lepiej sam laptop bo place za podzespoly a nie zbedne bajery, chociaz podkladka chlodzaca mile widziana, mam juz komputer stacjonarke ale slabe podzespoly ma a tego laptopa chcialbym uzywac do grania i ogolem normalnego uzytkowania. Laptopa chcialbym miec juz za max 2 tyg. 6.Najwazniejsza dla mnie bedzie wydajnosc w grach 7.Najlepiej full hd ale jesli trzeba to moze byc nizsza, najlepiej matowa matryca 8.Bede go uzywal glownie w domu 9.Najwieksze wymagania, bede chcial grac w w3, gta v itd, chcialbym zeby gry byly grywalne w najwiekszej lub minimalnie mniejszej rozdzielczosci. W w3 srednio niskie a w gta wysokie detale. 10. 11. 12. 13. Acer E5 575G i3 6006u gtx 940mx 14. Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Cytuj wydaje mi sie ze lepiej sam laptop bo place za podzespoly a nie zbedne bajery Dokładnie to to są dodatki wliczone w cenę - zazwyczaj. Cytuj Najwazniejsza dla mnie bedzie wydajnosc w grach bede chcial grac w w3, gta v itd Więc tutaj najlepszy byłby używany roczny z 950M Gry - wydajność na kartach graficznych w laptopach Ja na twoim miejscu bym postarał się w trakcie wakacji zarobić trochę i powiększyć budżet bo jednak obawiam sie że się rozczarujesz i3U + 940MX w Aspire E5-575G bo w takim zestawienie no nie za bardzo nadaje sie pod gry klasy AAA z najwyższymi wymaganiami. Cytuj
qazwsx321 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Czyli szukac czegos na olx? Okej a procesor jaki w tym zakresie mam szukac? Jeszcze co do tego acera to odradzasz? Nie pojdzie w nim wiesiek na low-med? Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html Zobacz sobie na LOW jak chodzi z i5U/i7U - rozwiń każdy wynik Edytowane 19 Maja 2017 przez FxJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi