Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Acer aspire v5 z win8

Pytanie czy da się jedynym program odinstalować te wszystkie (aspirowskie programy )

Chciałabym czystego win8 

Ps da się zejść do win 7 lub teraz za free na win 10? 

Opublikowano

Liczyłem na NX.M83EP.xxx

Aktualizacje robi sie po to by mieć klucz 10-tki wpisany w bios - a po aktualizacji, format dysku i czysta instalacja by pozbyć się śmieci zbędnych które powodują problemy.

Opublikowano

Ok to jaki system jest lżejszy? 

Jeśli 8 to jak usunąć te programy dodatkowe (rozumie że odinstalować)

Ale co 

Czy może jakiś inny system może Linux ? 

Pytanie jeszcze jedno jak mam teraz jedną partycji to mogę zainstalować na nią jeszcze jeden system ?

Opublikowano

Nadal nie wiem jaka to wersja, jeśli masz jakiś procesor AMD C-70 to niewiele tu zdziałasz, można wgrać jakąś lekką dystrybucje linuxa ale tu ograniczeniem jest procesor.

Tak możesz wgrać dwa a nawet Windows + Linux.

Opublikowano
1 godzinę temu, FxJ napisał:

Nadal nie wiem jaka to wersja, jeśli masz jakiś procesor AMD C-70 to niewiele tu zdziałasz, można wgrać jakąś lekką dystrybucje linuxa ale tu ograniczeniem jest procesor.

Tak możesz wgrać dwa a nawet Windows + Linux.

Taki tam jest procesor jest to mój stary notebook 

Jako nowy lepiej chodził

Nie potrzebuję maszyny do zabijania a tylko do oglądania filmów w necie 

Ok wiesz może jaki Linux jest najprostszy ,?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdzies przeczytalem ze wersja 64 powinna byc na komputerów z powyzej 4gb jak znajde link to podesle 

i powiem tak ze instalator prosi o klucz co mam teraz zrobić przecież miał byc wbudowany 

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za wszystko 

Wersja to Acer v5-121 mówi to coś?

Pytanie czy jest jakaś zewnętrzna antena wifi na USB która na pewno będzie miała lepszy zasięg od tej wbudowane ? 

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to że potrzebuje takiej anteny na domki kempingowe wifi darmowe jest w biurze a ja łapie te wifi w swoim domku ale jest strasznie słabe. Nie chce chodzić z laptopem pod same biuro 

Wszystko jest z drewna lub metalu ( znaczy te domki ;D)

Edytowane przez deepack16