jakste Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 1. Student (zamierzam kupic laptop na allegro, korzystajac z promocji raty 0%, ktora dostepna jest do jutra 25.04.17r.) 2. Nie musi miec 3. 13 lub 15 4. Zdecydowanie z ssd 5. Kwota maksymalna 4300 pln Bede raczej glownie korzystal z laptopa, ktorego zamierzam kupic 5b Zamierzam kupic go jutro 6. Bardziej licza sie dla mnie "wnetrze" dobra karta graficzna, szybki procesor niz sam wyglad na bateria 7. Sam nie wiem :) 8. Lozko, biurko 9. największe wymagania 10. Programy typu xampp, node js, virtual box itd. 11. Nie zalezy mi specjalnie jednak podswietlana klawiatura jest ok (bede uzywal tylko wi fi + kabel sieciowy) 12. Niechec do lenovo 13. Msi gl62, msi gl72, hp omen 15, asus rog, dream machines 14. Laptop musi znajdowac sie na allegro, musi byc nowy, musi wygladac jak normalny laptop, moze byc ladny ale nie cos w desen predator czy alienware, zalezy mi bardzo na dobrym ukladzie chlodzenia, nienawidze gdy komputer wydaje "szum" i sie grzeje. Cytuj
FxJ Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Cytuj 4. Zdecydowanie z ssd Dlaczego warto kupować dyski SSD do laptopów samodzielnie Cytuj 13. Msi gl62, msi gl72 Jeśli chodzi o MSI to lepiej wyższe serie https://www.purepc.pl/notebooki/geforce_gtx_1050_w_laptopie_daje_rade_test_wplywu_detali_na_wydajnosc Aspire VX15 Plus dokupić dobry dysk SSD M.2 ale NVMe pokroju Plextor M8Pe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi