deepack16 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam potrzebuje cos co polepszy mi kartę wifi w laptopie nie mam możliwości ingerencji w router Cytuj
FxJ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Napisz co masz za router (model) i jaki dostawca internetu, mieszkasz w domu jednorodzinnym czy bloku. Można zastosować repeater ASUS RP-N12 jeśli na tym samym poziomie chcesz mieć sygnał, a jeśli na inne piętro lub poza domem to drugi router wpiąć i ustawić jako AP. Cytuj
deepack16 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 nie mam pojęcia jakoś jest rooter jest to darmowa siec kogoś a ja chce ja mieć w domu Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A co jak zmieni/założy hasło ;) ? Musiał byś ustawić kierunkowo router (antena kierunkowa) na jego Wi-Fi. Cytuj
deepack16 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 jak zmieni hasło to napisze post o zlamnia hasła haha :D ok to jaki roouter kupić i jak to wszystko podłączyć w laptopie mi lspie zasięg ale jest to jedna kreska bardzo mało słabo chodzi Cytuj
grann Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 A ja pytam na serio, jaki wzmacniacz będzie najlepszy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi