cross Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Witajcie Z ciekawości pisze bo nie mam aktualnie już żadnego laptopa i chciałbym wiedzieć czy jest szansa na ratunek dla aktualnego. Padł mostek północny a raczej jego zasilanie na przetwornicy jeden serwis trochę pogorszył sprawę zaczeli coś lutować serwis o świetnych opiniach oddał mi laptopa z nieporadnością po 2 tygodniach. Zaniosłem do znajomego i diagnoza o której piszę w 2h. Kwestia tego że nikt się podjąć tego nie chce bo poprzednicy lutowali tam kondensatory i nawet nie wiadomo czy dobrej pojemności użyli. Czy dostanę w miarę normalnej cenie jakąś płytę pod tego della czy mam sobie odpuścić temat? Cytuj
FxJ Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Jaka konfiguracja? Najłatwiej sprowadzić z chin np. aliexpress kwestia ceny. Cytuj
cross Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Konfig i7-3610QM 8GB ram DDR3 2x4GB SSD120 + HDD1000 Wifi Intel 2230 Ekran 17,3 cala. Czyli w Polsce będzie problem.. Cytuj
pclap-alert Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Witam. Ciężko będzie zdiagnozować i dać odpowiedź na Twoje pytania bez wcześniejszej diagnozy. Z płytą zagranicy to duże ryzyko. Zapraszam do skorzystania z naszego serwisu www.pclap-alert.pl. U nas diagnoza jest bezpłatna a kurier DHL (door to door) w dwie strony kosztuje jedyne 30 zł. Pozdrawiam Piotr Tu można zmówić usługę Strona naszego serwisu Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez FxJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi