Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

efekt bleedingu

Ten efekt to wada technologii produkcji matryc IPS - nigdy nie jest idealnie równe podświetlenie przez krawędziowe podświetlanie diodami LED. Dobrze zrobiona powinna mieć jedynie minimalnie "uloty światła" wszystko zależy od partii matryc

Opublikowano

@FxJ A co sądzisz o tej ofercie? Jak za 3699 zł chyba warto co ? Bo niby dolar spada, ale taniej niż tu, to raczej nie będzie. A media markt to nie ma chyba takiego dramatu, w sumie gwarancja i tak producenta itp. Bo teraz mam środki na zakup i nwm czy brać za te cenę czy czekać?!

Opublikowano

@FxJ Myśle, że na sam system i jakieś tam najpotrzebniejsze aplikacje, wiec myśle, że te 128Gb starczy ?! Chciałbym żeby faktycznie robił różnice, a cena no najlepiej +|- 300 złotych, ale jak coś  będzie warte kupna,a lekko nad budżet to jestem na tak. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć wznawiam temat poszukiwań.

1)Student, 19lat
2)Z windowsem
3) 15,6
4) Chciałbym SSD. Mogę dołożyć na własną ręke
5) 3500 - 4000 zł, ale wolałbym bliżej tej dolnej granicy
5 b) Jedyny laptop
5 c) Miesiąc
6) Dobrze jakby był w miarę solidnie zbudowany, przy zachowaniu "mocy"
7) FullHD
8} Głównie dom
9) średnie
10) -
11) podświetlana klawiatura
12) -
13) -
14) - 

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop do codziennego użytkowania i gier 4000-4300 zł