Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Dla mnie glownie do gier

2. Nie, posiadam swoj klucz

3. 14"-18"

4. Ssd

5. ~12000zl, poczatek kwietnia

6. Grafika, procesor, ram, dysk, solidne wykonanie, ladny design

7. Obojetnie, srednio sie znam

8. Glownie dom, 2/7 dni w tyg jestem u dziewczyny i go bede chcial zabierac

9. Najwieksze wymagania

10. Nic

11. Podswietlana klawiatura wielokolorowo

12. Nic specjalnego, nie lubie srebrnych i jak laptop wyglada jak transformer

13. Razer blade 14"

14. Bardzo polecam suflet czekoladowy z wedla, chyba najlepsze co w zyciu jadlem, serio

Opublikowano
13. Razer blade 14"

New Razer Blade + Razer Core -  tak konkretnie

Ale jeśli do grania to tylko z wydajnym chłodzeniem i takich "slimów" do "heavy duty" nie polecam.

MSI GT62VR 6R* / 7R* + monitor + mysz i klawiatura

MSI GT72VR 6R* / 7R*

MSI GT83** - to już raczej przesada

Opublikowano

Myslalem, zeby kupic razer blade 14" gtx1060 16ram 512ssd bo i tak wiecej niz 1060 etc mi nie bedzie potrzebne narazie a pozniej dokupie core i lg monitor 38". Tylko nie wiem czy QhD+ czym FHD, co lepsze do gamingu, co przydatniejsze i czy oplaca die doplaca 1,5k do tego QHD+

Opublikowano

Chodziło mi nie o zintegrowaną grafikę intela a o zintegrowaną grafikę dedykowaną, w porównaniu do kadłubków MSI które mają na złączu MXM czyli są wymienne a to olbrzymi plus, chcesz zmienić na mocniejsza lub jak by padła kupujesz nową i montujesz.

Opublikowano

Ja sie obawiam za to o temperaturę pracy pod obciążeniem, wszystkie testy wykonywane są zwykle na nowych modelach wprost z pudełka bez grama kurzu który by się osadził na układzie chłodzenia.

https://youtu.be/BITrae8g9gM

Na grupie pod tagiem #razer ostatnio to podrzucałem, powinieneś sobie zobaczyć.