KarOl215 0 Report post Posted January 23, 2020 Zastanawiam się nad kupnem nowego laptopa . W Polsce różni sprzedawcy sprowadzają od producenta (MSI) różne produkty. Rozchodzi mi się czy jest możliwość zakupu prosto od producenta gdzie są produkowane dane egzemplarze rozchodzi mi się dokładnie o model MSI GL75 i5-9300H/8GB/512/Win10X GTX1650 120Hz nie chodzi mi o dokładnie tą konfiguracje ale o ten model. A może ktoś z was kupił ten model i może mi powiedzieć czy sprowadzał go z innego kraju i czy ceny różniły się od Polski . Serdeczne dziękuję za odpowiedz Quote Share this post Link to post Share on other sites
grann 0 Report post Posted February 20, 2020 No właśnie się zastanawiam, czy dojdzie cło, czy jednak nie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DasNiko 2 Report post Posted November 16, 2020 On 2/20/2020 at 5:29 PM, grann said: No właśnie się zastanawiam, czy dojdzie cło, czy jednak nie. No ja powiem tak - mój ojciec 13 lat temu sprowadził legendarnego i mocarnego w tamtych czasach Paviliona dv6000 - w Polsce kosztował ponad 6000, a on go kupił za ok. 3350zł. Naliczyli mu cło, ponieważ pomiar wagowy napisany na paczce nie zgadzał się z pomiarem celników. 😛 Quote Share this post Link to post Share on other sites