Skocz do zawartości
Nieidealny.pl 💻

Jaki internet mobilny?

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę użyć telefonu, nawet taki myślałem, ale to się nie uda, bo gdzieś po 20 przekroczonych GB prędkość spada do ok 200 kbps... "Bez limitu"... 

Sprawdziłem tę stronę i nie wiem co mówią mi te znaczki, czym się sugerować, ten kolor, którego operatora jest najwięcej mam brać, tak? 

Edytowane przez ThePirateArr
Odnośnik do odpowiedzi

Patrz po nadajnikach czy jest LTE.

Cytat

gdzieś po 20 przekroczonych GB prędkość spada do ok 200 kbps... "Bez limitu"... 

Patrz na umowę, nie masz limitu ale po przekroczeniu pobranych iluś GB spada prędkość. Dlatego mobilnego się nie opłaca kupować.

Odnośnik do odpowiedzi
  • 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...

Polecam spis operatorów na https://operatorzy.net.pl to prawdziwa skarbnica wiedzy o regionalnych czy lokalnych operatorach interneut którzy maja przewaznie dużo szybszy i lepszy internt niż gsm-y, szczególnie w rejonach gdzie nie ma np. blokowisk ze światłowodami UPC/Multimedia/Orange itp. Sprawdzić zawsze warto, choćby cene.

Odnośnik do odpowiedzi

a ja Wam powiem, ze u mnie się internet mobilny w ogóle nie sprawdził... teraz mam stałe łącze i światłowód i nie narzekam. jak mieszkacie w Białymstoku i szukacie sprawdzonego dostawcy to polecam firmę Elpos. Mam u nich cały pakiet - internet+ kablówka+ tel stacjonarny. Stabilne a do tego niedrogie usługi, profesjonalna obsługa klienta. 

Odnośnik do odpowiedzi