Jump to content
  • Sign Up
FxJ

Voucher HP promocyjny - dla wymieniających laptopa HP na nowy (cashback)

Recommended Posts

1 godzinę temu, Kondzio21 napisał:

Szczerze powiedziawszy i tak długo to działało na tych bardzo "luźnych" zasadach.

Jest w tym trochę racji.

Cześć mam pytanie do osób, które dostały voucher już na nowych zasadach, jak wygląda sama weryfikacja tego że laptop jest niesprawny? 

Bardzo zaskoczyły mnie informacje tu wielu osób. Korzystałem z vouchera 2 lata temu i jakiś rok temu. Koleżanka chciała skorzystać z tej oferty i dałem jej numer seryjny z laptopa którego kupiłem 2 lata temu, bo gwarancja już minęła (boziu, jak ten czas leci). Z tego co wiem pan na infolinii był bardzo sympatyczny i jedyne co musiała zrobić to wysłać dodatkowo zdjęcie tego numeru seryjnego na obudowie laptopa. I nic więcej. Więc chyba dużo zależy od osoby przyjmującej zgłoszenie, a telefonicznie idzie taką osobę "wyczuć".
Niemniej jednak polecam dalej próbować o ile cenowo wszystko się oczywiście opłaca, bo niekiedy konkurencja może mieć lepszą ofertę i nawet cashback tu nie pomoże. 
Być rozsądnym i próbować, pozdrawiam 🙂

PS: Może faktycznie się to zmieniło ale rok temu braliśmy na tę samą osobę laptopa co 2 lata temu i nie było biadolenia. Ale no może nowe zasady 🙂 

• Upvote 1

Cytat

https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06914727.pdf

Ekran FHD (1920 × 1080) IPS 144 Hz o przekątnej 43,9 cm (17,3″), z powłoką antyrefleksyjną, 250nitów, 45% NTSC
Karta graficzna NVIDIA® GeForce® GTX 1650 (4 GB dedykowanej pamięci GDDR6)
3-ogniwowy polimerowy akumulator litowo-jonowy 52,5 Wh

Karta Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2×2) z modułem Bluetooth® 5 combo
System operacyjny: FreeDOS

HP Pavilion Gaming 17 i5-10300H/8GB/512/Win10x GTX1650 144Hz (17-cd1006nw/24C80EA) - 3499zł

Jeszcze przed dostępnością ale pojawił się 17,3" Pavilion Gaming w bardzo niskiej cenie. Z opisu można wnioskować że jest z dogranym przez pracowników sklepu systemem Win 10 Home.

Siemka  ma  ktoś jakiegoś HP  i  chciałby  pomóc  i poratować  nr  seryjnym i  zdj?  jak  sie  uda  to się odwdzięcze :)