pabloesc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2017 Cześć, chciałbym poprosić kogoś o polecenie mi jakiejś bezprzewodowej klawiatury z podświetlanymi klawiszami. Przepraszam, że nie określam ceny, ale nie wiem ile takie klawiatury kosztują. Im będzie tańsza tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2017 Beznadziejny pomysł, podświetlana bezprzewodowa - przecież to drenuje maksymalnie baterie, zamiast zmieniać raz na rok baterie/akumulatorki to będziesz zmieniać co tydzień. Do czego ci ta klawiatura? Ma być też z przyciskami numerycznymi z prawej czy z touchpadem czy jakaś mini do TV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FxJ 742 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2017 Do czego ta klawiatura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pabloesc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 Klawiaturę potrzebuję do normalnego stacjonarnego komputera PC. Ok rozumiem, że bateria w takiej klawiaturze bezprzewodowej z podświetlaniem szybko padnie i lepiej wybrać coś bez podświetlenia. Mam jeszcze zapytanie techniczne ; Czy nadajnik od modelu klawiatury Logitech ex110 będzie pasował do modelu klawiatury Logitech ex100? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FxJ 742 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 To pytanie do supportu Logitecha Lepiej pomyśl sobie nad mechaniczną ale przewodową np. Corsair K63 Compact przeżyje każdą membranową o lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pabloesc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 O tym, żeby napisać do supportu nie pomyślałem. Wielkie dzięki za pomoc i polecenie klawiatury. A Logitech K800 bezprzewodowa będzie dobra? https://www.x-kom.pl/p.....wireless-illuminated-keyboard-k800-podswietlana.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FxJ 742 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 Opinie są raczej podzielone, zależy kogo spytasz, jeśli ktoś pracował tylko na Logitechu i Microsofcie pewnie mu się spodoba ale jeśli ktoś miał lepsze to uzna że zbyt wysoka cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pabloesc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2017 A taka klawiatura Logitech K800 będzie działała na Windowsie XP, czy trzeba mieć Windows7, lub 10? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FxJ 742 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2017 https://www.logitech.com/pl-pl/product/wireless-illuminated-keyboard-k800 Napisali że wspiera, ale XP to już trup nieużywalny nawet do internetu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach